Mopojen ratapäivä legendaarisella Tattarisuon kartingradalla 9.9

Kauden toinen mopojen ja piikkien ajoharjoittelupäivä järjestetään 9.9 Tattarrisuon kartingradalla. Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista!

Radalle pääsee ajamaan omalla mopolla tai kevytmoottoripyörällä, kunhan se läpäisee turvallisuus tarkastuksen. Tarkastuksessa katsotaan että pyörä on rata-ajoon sopivassa kunnossa, eli jarrut toimii, renkaat on kunnossa, jarruvalo toimii jne… Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan allekirjoittama lupalappu, jonka saa printattua tästä linkistä. Samoja lappuja voi myös käydä kyselemässä kaikilta moottorihalleilta Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Vaikka et haluaisi ajaa niin tapahtumaa voi tulla seuraamaan paikan päälle katsomoon tai varikolle.

Ajot radalla alkavat lauantaina 9.9 klo 14 ja päättyvät klo 18.00. Tapahtumalla on säävaraus, joten jos sataa kaatamalla niin radalla ei voi ajaa. Tapahtumasta lisätietoja voi kysellä FB:n kautta. Sinne myös päivitellään lisätietoja kunhan tapahtuma lähenee.

Tervatuloa mukaan!