Mopokausi AVATTU!

Mopokausi on nyt avattu! Helsingin nuorisoasiainkeskuksen mopo- ja moottorihallit, Espoon mopopaja ja Vantaan nuorisopalvelut järjestivät jo perinteeksi muodostuneen #tattisGP tapahtuman 6.5.2017 Helsingin karting-radalla.

Tapahtuman ideana on tarjota halukkaille nuorille mahdollisuus ajoharjoitteluun omalla mopolla, piikillä tai moottoripyörällä. Rataolosuhteissa voi oman pyörän kallistelua ja kovia jarrutuksia harjoitella turvallisemmin kuin liikenteessä. Samalla kerätään kasaan runsaasti samanhenkistä porukkaa viettämään mukavaa päivää yhdessä. Kaikki ajoiharjoitteluun osallistuneet pyörät tarkastettiin turvallisuussyistä. Jos pyörä ei ollut rata-ajoon soveltuva, oli se mahdollista korjata ohjaajien ja mobiilimottiksen avulla. Mobiilimottis on pääkaupunkiseudun mopotoiminnan liikkuva mopohalli, jolla on mahdollista viedä mopohallitoimintaa sellaisille alueille missä sitä ei vielä ole.

Rata tarjosi myös hyvät puitteet sekä Rastiksen mopohallin että Pitäjänmäen moottorihallin talviprojektien testaamiseen. Molemmilla halleilla on talven aikana rakennettu melko erikoisen näköisiä mutta hauskoja drift-trikejä. Nämä leikkikalut on tehty hallien kävijöiden voimin ja ovat hyvä osoitus siitä mitä kaikkea Helsingin mopo- ja moottorihalleilla voi puuhata!

Seuraava ajoharjoittelupäivä on tulossa syyskuussa, joten jos et nyt ehtinyt mukaan niin seuraa meitä somessa ja kuulet ensimmäisten joukossa milloin tulla paikalle!

Alla olevalta videolta voi haistella päivän tunnelmia ja tapahtumia!