Mopoilijoiden ratapäivä #tattisgp

Nyt on taas luvassa huikee ratapäivä mopoilijoille ja piikkikuskeille! Tattarisuon kartingradalla on mahdollista päästä ajamaan omilla mopoilla ja piikeillä ilmaiseksi! TattisGP järjestetään 7.5.2016 klo 14-18.

TattisGP on jo perinteeksi muodostunut mahdollisuus harjoitella mopoilla ja piikeillä ajamista rataolosuhteissa. Radalla ajaminen kehittää erityisesti kaarreajo- ja jarrutustekniikoita. Lisäksi se on ihan törkeen hauskaa.

Parhaiten tietoa löytyy FB:n tapahtumasta, johon pääsee tästä. Sinne voi myös laittaa kysymyksiä, jos joku asia jää epäselväksi. Somessa kannattaa seurata myös hashtagia #tattisgp jolla voi merkata myös tapahtumasta otetut kuvat ja kommentit.

TattisGP osallistuminen vaattii alle 18-vuotiailta huoltajan suostumuksen. Sen voi toimittaa lomakkeella, jonka voi printata tästä. Lomakkeita saa myös Pukinmäen mopohallilta, Rastiksen mopohallilta ja Pitäjänmäen moottorihallilta. Tapahtumaa voi myös seurata radan katsomosta, johon on vapaa pääsy.

Tapahtuma paikkana toimii Helsingin kartingrata osoitteessa tattarisuontie 32, 00770 Helsinki.

Tervetuloa ajamaan!