Ratapäivä #tattisgp2014

#tattisgp2014

Nuorisoasiainkeskus järjestää yhdessä Mopoilevat nuoret ry:n kanssa nuorten ratapäivän Tattarisuon mikroautoradalla 13.9.2014. Ajot alkavat klo 14 ja päättyvät klo 18.

Ratapäivän tarkoitus on tarjota ilmainen mahdollisuus ajoharjoitteluun rataolosuhteissa. Radalle pääsee ajamaan sekä mopoilla että kevytmoottoripyörillä. Pyörän tulee olla liikennevakuutettu sekä muutenkin tieliikennekelpoinen. Kaikki rata-ajoon osallistuvat pyörät tarkastetaan turvallisuussyistä. Tapahtumalla on myös säävaraus eli jos rata on märkä niin ajoa ei järjestetä. Radalla kuitenkin olosuhteet muuttuvat nopeasti eli vaikka ikkunasta näkyy sadetta niin radalla voi olla kuivaa.

Alle 18-vuotiaat tarvitsevat ajoon osallistumiseen luvan huoltajalta. Lupalappuja voi tulostaa tästä TattisGP2014-Lupalappu  tai noutaa Nuorisoasiainkeskuksen moottorihalleilta. Ajelua radalla voi seurata myös katsomosta, johon on vapaa pääsy. Mikroautorata sijaitsee nuorten liikennekoulutusalueella osoitteessa Tattarisuontie 30-32, 00770 Helsinki.

Tapahtumaa ennen ja sen aikana tietoja päivitellään somessa, joten seuraa #tattisgp2014

Helsingin kaupunki ei ole vakuuttanut osallistujia mutta ajoneuvojen pakolliset liikennevakuutukset ovat voimassa. Osallistujat voivat halutessaan hankkia oman vapaaehtoisen vakuutuksen tapahtuman ajaksi.

 

#tattisgp2014

#tattisgp2014

 

//M