Ajoleiri Vappuna 15-18v -nuorille

Leirin ohjelmassa Lohjan mutkateiden ajamista 100/200/300 km riippuen kuinka paljon porukalla menohaluja riittää. Hinta 40 €, sis. majoituksen ja ruokailut 4 kertaa päivässä. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake ja palauttamalla se Pukinmäen mopohallille, Rastiksen mopohallille tai Espoon mopopajalle.


TULOSTA TÄSTÄ ILMOTTAUTUMISLOMAKE 


Leirin paikat täytetään ilmottautumisjärjestyksessä, etusijalla piikit ja isommat pyörät. Ole nopea!


Lisätietoa leiristä:

Helsingin nuorisopalvelut, Espoon nuorisopalvelut ja Helsingin NMKY järjestävät mopoleirin Karjalohjalla HNMKY:n Pellin leirikeskuksessa 29.4.-1.5.2018. Nuorella on oltava oma mopo/kevari/mp, ajokortti ja riittävät varusteet pitkää ajomatkaa varten. Kyytiläisillä on oltava myös riittävät varusteet. Polttoaine ja muut matkakulut ovat omakustanteisia. Ajoneuvojen rikkoontumisen varalle mukaan lähtee huoltoauto, jolla voidaan tarvittaessa evakuoida rikkoutuneet mopot tai moottoripyörät.

Matka leirikeskukseen suoritetaan mopolla tai kevytmoottoripyörällä tai mp:llä. Matkan pituus on noin 120 kilometriä ja kesto noin 4-5 tuntia ja se ajetaan ryhmäajona. Leirille lähdöstä annetaan myöhemmin erilliset ohjeet. Leiriltä palataan tiistaina 1.5. noin kello 17.

Leirin hinta on 40 euroa, joka maksetaan ilmoittautumien yhteydessä. Hinta sisältää majoituksen, toiminnan ja ruokailut. Ajomatkalle on hyvä varata eväsrahaa tai omat eväät. Leirillä majoitutaan 2-4 hengen huoneissa. Huoneissa on peitot ja tyynyt, mutta leiriläisen tulee ottaa mukaan omat liinavaatteet tai aluslakana ja makuupussi. Matkatavarat kuljetetaan perille autokyydillä.