Mopokauden päättäjäiset

Lauantai 15.10.2016. Lämpötila Malmin lentokentällä on +7 astetta. Kaikki merkit viittaa siihen että mopoilukausi on loppumaisillaan.

Tunnelma on kuitenkin lämpeämässä kellon lähestyessä neljää iltapäivällä. DJ soittaa huikeita raitoja, PrätkäPaja testaa tehodynamometrin toimintaa, herkullisen ruoan tuoksu leijailee ilmassa ja hoverboardrata on testausta vaille valmis! Alkamassa on pääkaupunkiseudun mopotoiminnan ja Vuosaaren nuorisotyöyksikön järjestämä Mopokauden päättäjäiset.

Tapahtumassa on rento tunnelma ja osallistujat viihtyvät. Tapahtuman aikana alueella vierailee noin 500 mopoilijaa tai mopohenkistä nuorta. Ohjelmaa on riittävästi ja arvottavat palkinnot ovat maailmanluokkaa! Tunnelmia tapahtumasta voi katsoa täältä.

Mopoilukausi on ollut pitkä ja tapahtuma antoi sille arvoisensa päätöksen. Osalla harrastajista mopokausi jatkuu vielä tapahtuman jälkeenkin ja saattavat jotkut ajaa koko talven läpi. Näissä pohjolan olosuhteissa talvimopoilussa on kuitenkin syytä ottaa huomioon sopiva varautuminen pimeisiin ja kylmiin ajokeleihin. Tässä varautumisessa auttaa mm. Pukinmäen ja Rastiksen mopohallit. Pidetään yhdessä huolta että ainakin valot ja jarrut ovat kunnossa kaikissa mopoissa!