Vappu mopoleirillä Karjalohjalla

lahto

Aamun pikapalaveri ennen lähtöä.

Kävimme mopoleirillä Pellin leirikeskuksessa Karjalohjalla vappuna 30.4-2.5. Mopoleiri järjestettiin Nuorisoasiainkeskuksen ja Helsingin NMKY:n yhteistyönä. Leirille ajettiin mopoilla ja piikeillä. Matkalla sattui ja tapahtui; yksi mopo hajosi heti Helsingin keskustassa  ja yksi piikki hajosi loppumatkasta. Muut mopojen pienet viat saatiin korjattua perillä, koska meillä oli hyvinvarusteltu huoltoauto mukana. Eksyimme reitiltä muutaman kerran  ja bensakin pääsi loppumaan yhdeltä mopolijalta.

Matka kesti todella kauan(113km ja 5-6h) ja jouduimme pysähtymään jäähdyttelemään mopoja ja tankkaamaan. Reitti oli todella mukava ja matkalla oli todella hienot maisemat.

tauolla2

Tankit täynnä on mukavampi jatkaa matkaa.

Saavuttuamme Pellin leirikeskukseen tutustuimme ympäristöön ja vietimme aikaa kavereiden kesken. Leirikeskuksessa oli monenlaista toimintaa: esimerkiksi hyvä yläköysirata ja melomista. Melominen sujui muuten hyvin, mutta kaksi melojista päätti mennä uimaan kesken melomisen, koska toinen meloja pyllähti keskellä järveä pois kanootista.

koysirata

Yhteistyöllä kaikki sujuu hyvin.

Päivän aktiviteettien jälkeen päästiin saunaan lämmittelemään ja vietettiin aikaa kavereiden kanssa. Leirikeskuksessa oli myös oleskelutalo nimeltään Tunkelo. Tunkelossa oli iso televisio ja säkkituoleja. Tunkelossa katsottiin jääkiekkoa illalla ja pidettiin hauskaa. Ne ketkä eivät halunneet katsoa jääkiekkoa menivät kokeilemaan jousiammuntaa.

nuotiolla

Viimeisenä leiri-iltana rauhoituttiin nuotion äärellä.

Leiriaamut alkoivat mukavasti kun Puksun mopohallin Dimi tuli herättämään meidät ja ne jotka pitivät yöllä meteliä joutuivat heräämään aikasemmin ja lähtivät aamulenkille. Leiri onnistui hyvin ja sää oli todella hyvä, paitsi paluumatkalla loppumatkasta alkoi satamaan. Vielä yksi skootteri hajosi Lohjan torilla, kun olimme palaamassa Helsinkiin.  Laitoimme skootterin bilepakuun ja matka jatkui vesisatessa kohti Helsinkiä.

Leiri sujui tosi hyvin ja kaikilla oli mukavaa. Lähtisimme mielellään uudestaan, jos leirejä tulee lisää.

-Kirjoittanut: Rastiksen ja Pukinmäen mopohallien JOPO-harjoittelijat, Eetu ja Leevi